14. listopadu 2015

KRVAVÝ PÁTEK TŘINÁCTÉHO V PAŘÍŽI. A CO DÁLE?

SHRNUTÍ AKCE "PÁTEK TŘINÁCTÉHO V PAŘÍŽI". 


*1) Každému studentovi střední vojenské školy musí být jasné, že jde o bojovou zkoušku. Jde o průzkum bojem. Synchronizace útoků do jedné hodiny, jejich stupňování a organizace nesvědčí o ideologicky zmatené drobné skupině teroristů, která provede individuální útok, aby si pohladila své psychologicky zmatené ego zatemnělé pomstou.

Akce byla profesionálně naplánována a organizována a měla za úkol, vedle vyvolání zmatku a strachu, vyzkoušet reakční dobu policie a jejích složek a případné zapojení armády a dalších složek státu. 
Takže zatímco zdrogování muslimští mládenci prožívali svůj orgasmus z krvavé lázně, dovedu si představit, jak o kousek dál stáli jiní a měřili dojezdové časy, množství přistavených jednotek a zkoumali jejich vybavení. A pak další, kteří sledovali vše dohromady.

*2) Nebyla to první zkouška. Tou první byl vražedný útok na jistý humoristický časopis. I tam, dle mého názoru, bylo vše shora uvedené zkoumáno. Nyní jde o multiplikaci.

*3) Slyšíme stále, že tajné služby vše zkoumají, a že potřebují další a další pravomoci, abychom byli chráněni. Jestliže ale ve včerejším případě tajné služby evidentně nic nevěděly, pak jsou buď neschopné anebo byl útok připravován mimo území Francie a lidmi, kteří na místě dlouho nežili.




*4) Je evidentní, že "migranti" jsou armádou v civilu. Jestliže na příklad europoslanec Tomáš Zdechovský tvrdí, že migrace a teroristické útoky nemají nic společného, tak tvrdím zase já, že je naivní idealista. 
Dnes je zřejmé, ža každý z "migrantů" má svůj úkol. Každý ví, kdo je jeho velitelem. 
Každý ví, kam se musí dostavit a kde zůstat (viz: Němci neví, kam se jim ztrácí uprchlíci). 
Každý se dopředu přes Internet seznámil s místem svého úkolu, s mapami i obrázky.

*5) Nedovedu si představit co se stane v okamžiku, kdy najednou v Evropě udeří několik tisíc skupin. Příslušný počet lidí už k tomu mají. Prostředky k dorozumění také. Už nikoliv nevýkonné vysílačky. Počítač a mobil má každý v kapse.





Pokud to byl průzkum bojem, pak je to předehra k hroznějším činům. Nyní teroristé uvidí v přímém přenosu schopnost státu a reakci obyčejných lidí.

Proto si se vší vážností dovolím žádat (nejen) ministra obrany, aby přestal řešit nedůležité malichernosti v české politice a začal připravovat naši zemi na válku.

Zejména pak jako první krok navrhuji:

OKAMŽITĚ ZABLOKOVAT MOBILNÍ ROAMING Z TURECKA, SYRIE, LYBIE, SAUDSKÉ ARÁBIE A DALŠÍCH VYBRANÝCH ZEMÍ. 

ZDROJ: https://www.facebook.com/klara.samkova.754 

Sdílím tento text se kterým se plně ztotožňuji. (Pozn.admina weblogu Pohraničník).

VIDEO: Islámští džihádisté vraždí rukojmí v Paříži. 

* * *

VIDEO v lepší kvalitě se vám otevře po kliknutí ZDE.

* * *

Řekněme své rozhodné "A DOST!" - zbavme se islámské hrozby v Evropě. 



Zajímá vás k tématu více? Klikněte si na odkazy k dalším článkům: 

20.září 2015 > Uprchlická krize,nebo islámská okupace Evropy? 

3.září 2015   > Meditace nad děsivým scénářem.

1.srpen 2015 > Můj názor na situaci v ČR a Evropě. 

                         


4 komentáře:

Vzpoura v USA řekl(a)...

"Guvernéři většiny států USA odmítli příští rok přijmout celkem 10 tisíc běženců z důvodů nekontrolovatelného bezpečnostního rizika." Tuto zprávu právě odvysílala ČT1.
Ehm: Kolik běženců že je dnes v EU ???

Anonymní řekl(a)...

Toto je výsledek přestřižení ostnatých drátů v 89 . Na hranicích států byl vždycky nějaký režim - volnější nebo přísnější , ale byl . Ale udělat z toho "cochcárnu" , a v celé Evropě je krajně nezodpovědné a nepřítel nespí. Bohužel se naplňují černé scénaře .Cena za uvedení do předchozího stavu bude vysoká a možná ještě vyšší.

Jelencin

Anonymní řekl(a)...

http://m.mojevideo.sk/3aaw. Odporucam pozriet si toto video!

Pohranicnik řekl(a)...

Právě jsem si projel zpravodajství, jak to v masmédiích (včetně německé TV ZDF), tak i různé nezávislé zdroje po internetech. Dovolím si napsat svůj názor, budu se snažit být stručný.

Vypadá to,že právě sledujeme pád Německa on-line.
Ale,ani ti škodolibí,co to Němcům přejí, by se neměli radovat.
Až Německo padne - také se dočkáme. Jsme sousedi hned vedle.

Nechť si nikdo v České kotlině nemyslí,že se z toho opět vyšvejkujeme, jako za habsburské monarchie, nacistické okupace ("Češi jsou smějící se bestie" říkával R.Heydrich) či komunistické totality po roce 1948.
Islamisté, to je jiný level. Ti se nenechají okecat, jsou to sekáči.

Jen, tentokrát už tady není žádný Sovětský svaz, který by snad Evropu osvobodil od nadvlády zelené vlajky Islámu, tak, jak to učinil během WW2 od vlajky s hákovým křížem.
Na USA nespoléhejme, Americe problémy Evropy (či chcete-li EU) jen hrají do karet. Už proto,že se zbaví konkurence a až se tady spustí evropský konflikt (jsou národy a země,které bez boje nerezignují), USA se opět napakují na dodávce zbraní a dalšího materiálu ("Válka jsou pro zbrojovky žně"). Pro Spojené státy,ať se tady u nás bude dít cokoliv,je to "win-win" situace, protože obchod bude jen: "zbraně za zlato". Žádný barter,žádné půjčky.

Kdo chce a má trocha fištrónu v hlavě, může si souvislosti a další podrobnosti vygooglit. Nemám potřebu nikoho přesvědčovat. Nikdo ze stálých čtenářů weblogu Pohraničník, jak doufám, nemá hlavu na krku jen proto,aby na ni nosil čepici.

Ti ostatní nechť si ještě užívají světa tak, jak jsme ho znali, na nespočtech míst stále běží spousta zábavy, piva v hospodách je pořád dost a alkohol v supermarketech je cenově dostupný. Halelujá!
A hlavně: v televizi politici tvrdí 24 hodin denně,že vše mají pod kontrolou a není třeba se čehokoliv bát.