3. března 2016

SLOVENSKO ČINÍ OPATŘENÍ NA STÁTNÍ HRANICI

Před nedávnem informovala bavorská zemská vláda,že se spolková země Bavorsko připravuje uzavřít své státní hranice s Rakouskem. Policejní složky jsou připraveny bránit vstupu nelegálních imigrantů z území Rakouska do Spolkové republiky. 
Tento fakt mimo jiné znamená, že by se statisíce běženců začali valit z Rakouska,přes území Slovenska a České republiky,ve snaze dostat se tímto "tranzitem" přes SK a CZ do Německa. 

Slovenská vláda,jak se zdá,nezůstala vůči této hrozbě apatická a připravuje soubor opatření k zajištění své části hranice s Rakouskem. Mimo jiné se testují mobilní hraniční zátarasy, které mohou, právě díky své mobilitě, přehradit rychle místa na státní hranici, kde je to akutní. 

Viz následující video televize RT:


VIDEO v lepší kvalitě na: webu YOUTUBE 





Bohužel,jak se zdá, Česká republika je jedinou zemí V4,která nečiní vůbec nic, pokud nepočítáme bohapusté žvanění ministra vnitra Chovance na téma,"že jsme připraveni" a nevěryhodné ujišťování premiéra Sobotky o tom,že je všechno v pořádku a EU má vše pod kontrolou. 
Nevím,jak to vidí občané Česka,ale já to vnímám tak,že z nás vláda České republiky dělá blbce. Ministrům vnitra i obrany,stejně jako předsedovi vlády vůbec nezáleží na tom,co s námi a naší zemí bude.

Podívejme se na tuto mapu: 

Mapa střední Evropy.

Kudy se tak asi povalí ty statisíce nelegálních běženců z Rakouska,když slovenská i rakousko-německá hranice budou zajištěny a uzavřeny? K nám,samozřejmě.
Nejhůře na tom bude region okolo Znojma, kde je na pomezí Rakouska a jižní Moravy krásná rovina, přímo vybízející k tomu,aby se tudy dala na pochod "invaze" běženců.
O něco lépe na tom budou obyvatelé a region okolo Šumavy,tam, díky neschůdnému terénu a relativně drsným klimatickým podmínkám bude tlak migrantů o něco menší.  

To ovšem není to nejhorší.
Může se totiž stát (a je to velmi, velmi pravděpodobné),že Spolková republika Německo ve finále, v rámci "zvládnutí vlny imigrantů" pak uzavře státní hranice s Českou republikou. Co by to pro nás znamenalo,si mnozí neumí představit,ani ve svých nejhorších fantaziích. Mít na našem území statisíce běženců, frustrovaných z toho,že se nemohou dostat do vytouženého Německa,to je scénář vskutku děsivý. 
Všichni víme,jakých trestných činů,s jakou brutalitou a agresivitou se na místním obyvatelstvu tito imigranti dopouštějí... 

Schéma mobilního zátarasu použitého na slovenské hranici.



Uvědomuji si,jak situace neustále eskaluje, jak se počty tzv.běženců v Evropě zvyšují a jak to celá negativní dění dostává spád. A historie nás poučuje o tom,že naši "spojenci" (v tomto případě Německo, potažmo EU) se klidně opět pokusí vyřešit své problémy na úkor naší země,našich obyvatel.



ZAJÍMÁ VÁS VÍCE? Klikněte si na odkazy: 


* Bližší informace o mobilních bariérách (únor 2016)

* Situace v Evropě a České republice (srpen 2015) 

* Uprchlická krize,nebo okupace Evropy? (září 2015) 

AKTUÁLNÍ ČLÁNKY JINDE: 

* Jde do tuhého,ČR nevydrží nápor imigrantů. (2.březen 2016) 

* Až ostatní zavřou hranice,vydržíme jen 15 dní  (2.březen 2016)




1 komentář:

Nobody řekl(a)...

Jen poznámka k těm uzavíraným hranicím:
Jestliže Rakousko uzavře hranice s Italii a Slovinskem), společně s Maďarskem maďarskou hranici, ale to již takřka nebude potebné, protože Maďaři dělají tvrdá opatření na jejich jižní hranici, Slováci (nevím proč) připravují opatření na jižní hranici s Maďarskem, (ale co Ukrajina), tak mi někdo prozraďte jak se k nám ti ilegální migranti dostanou? Nebo již předem očekáváte, že rakouská a maďarská opatření budou na nic a desítky tisíc migrantů "proklouzne"?

No a pak nezapomeňte na telefonát Frau Merkel, našemu Bohouškovi - "Bohuši, kdyš já posfat uprchlik to Nemecko, ja natürlich myslet celé Nemecko, všetně Ostmark, protektorat Böhmen und Mähren, Allgemeine Gouvernement Polen a taky Reichskommissariat Slowakei und Ungarn. Celí Nemecko Bohuš!"