12. ledna 2016

SOCIÁLNÍ SÍŤ VKONTAKTE - FÓRUM POHRANIČNÍ STRÁŽ

Neboť na americké sociální síti FACEBOOK začíná docházet k masívním cenzurním zásahům na vyžádání orgánů Evropské unie (zejména Německa), dá se předpokládat, že se tyto zásahy nezastaví jen u "disidentů", jenž nesouhlasí s islamizací Evropy (jak to už proběhlo i v ČR), došel jsem k závěru,že je pomalu čas přesouvat některé zájmové skupiny z FB na síť Vkontakte, kam nemají orgány EU, nebo Spojených států přístup. 

Zřídil jsem si tedy účet na VK a poté zde založil Fórum (Group) Pohraniční stráž ČSSR s tématikou ochrany státní hranice podobné té, jako běží na Facebooku. 

Vytvořenou skupinu naleznete zde:   https://vk.com/club76628259

Přístup na naši VK "PS OSH ČSSR" je možný pouze pro ty,kdož mají zřízený účet na síti Vkontakte (což je záležitost několika málo minut). Sociální síť VK je uživatelsky podobná Facebooku a kromě jiných jazyků běží i v češtině. 
Vytvoření účtu na VK (registrace): https://vk.com/





Na zmiňovaném fóru pro pohraničníky a sympatizanty jsem Adminem, takže budu přidávat jednotlivé členy tak, jak budou přicházet žádosti o vstup (opět, je to podobné jako na Facebooku).  




Nechci malovat čerta na zeď. Takže, pokud se nic nestane, poběží vše na FB jako doposud a Fórum Pohraniční stráž bude na VK jen jako záloha (a že je třeba zálohovat ví nejen "ajťáci", ale je to pojem, který známe ještě z dob služby v uniformě Pohraniční stráže, nebo Vojsk Ministerstva vnitra). 

A pokud to vezme špatný obrat, máme alternativu, kde můžeme být a až tolik se pro nás nezmění. 

Tady k tomuto textu budu postupně přidávat další aktualizace a novinky, případně návody na cokoliv ohledně VK a v rubrice KOMENTÁŘE budu reagovat na vaše dotazy, nebo připomínky. 

Kontaktovat mě můžete rovněž na mé e-mailové adrese:  stačí kliknout.  




1 komentář:

Pohranicnik řekl(a)...

EVROPANÉ PRCHAJÍ PŘED CENZUROU NA KONKURENČNÍ RUSKOU OBDOBU FACEBOOKU.

Němci kritičtí k islámu a k masové migraci prchají na stránku VK, známou také jako ruský Facebook, aby tak unikli cenzuře svých příspěvků a možným raziím u sebe doma. Svoboda projevu se v Německu v posledních měsících dostala pod palbu s tím, jak rostou počty Němců zatčených, uvězněných nebo pokutovaných za to, co německý stát považuje za nenávistnou mluvu na internetu. Německá vláda dokonce povolala giganty sociálních médií jako Facebook, aby sledovali příspěvky kritické k muslimům nebo k masové migraci.

Takže teď čím dál více německých uživatelů internetu prchá na ruský ekvivalent Facebooku, tj. na síť VK, čímž unikají před cenzurou, hlásí Die Welt.

ZDROJ http://ac24.cz/zpravy-ze-sveta/8610-evropane-cenzura-ruska-obdoba-facebook