19. listopadu 2012

Statistika weblogu Pohraničník

WEBLOG POHRANIČNÍK V ČÍSLECH .

Trocha statistiky...





Ukázka toho,že weblog POHRANIČNÍK se nečte jen v České republice a na Slovensku.







Počet přístupů od června 2012. Weblog Pohraničník si své čtenáře našel.






Svým pravidelným čtenářům i občasným návštěvníkům Pohraničníka mohu slíbit,že jako Admin udělám i nadále všechno pro to,aby tento weblog byl nejen zdrojem pravdivých informací s tématikou Pohraniční stráže, ochrany státních hranic, ale i zábavou a poučením.

S pozdravem 

Zdeněk 

Pohranicnik@bloguje.cz








PS OSH na Facebooku: 

https://www.facebook.com/groups/326442737125/

PS OSH na Lidé.cz:

http://forum.lide.cz/forum.fcgi?akce=forum_data&forum_ID=47832

12 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Jestli ono to nebude tím, že spousta lidí, stejně jako já, nevěří svým očím a musí se přesvědčit, že ještě existují exoti, kteří s láskou a slzou v oku vzpomínají na službu v PS a ještě si myslí, že to bylo něco správného a hrdinného.

Anonymní řekl(a)...

No totok, pane pisatel. Zvu vás na náš sraz na Admiru. Tam nám můžete promluvit do duše. Jak pravil můj kamarád-bude to jako estráda Strýčka Jedličky za starých časů. Umíte taky zvířátka? Jestli ano, dobře zaplatíme. Z. N.

Anonymní řekl(a)...

No jestli to nebude tím, že na rozdíl od tebe, máme na co vzpomínat. A co se týče exotů, co si pod tím pojmem představuješ?
Pokud jsi to nezažil, tak nevíš vo co go!!!!!
Folfran

Anonymní řekl(a)...

Určitě je dobré, když se na vojnu vzpomíná v dobrém a hlavně na tu legračnější stránku, případně věcnou.
Ale příspěvky tohoto typu - "Příběhů železné opony" najdou mezi třicetiletými historiky, dvacetiletými bojovníky s předlistopadovým komunistickým režimem a hysteriky, jejichž srdce bije pro ODS/TOP09 :-)
jsou vyloženě hloupé.
Tak, jako stranické vychvalování předsedy KSČM Nagovského o kolegyni Semelové na tomto apolitickém blogu. To snižuje nestrannost a objektivitu tohoto blogu.
A to mě tady fakt štve!!!
Dejme pokoj s politikou a bavme se, diskutujme, ptejme se na téma pohraniční stráže bez politického zabarvení.

Pohranicnik řekl(a)...

Re: Určitě je dobré...
Připouštím,že částečně máte pravdu.
Ale,marná sláva,také jsem jen člověk a někdy musím zareagovat trochu příkřeji (ale stále bez vulgarismů).

Co se poslankyně Semelové týká,pokud jsem správně informován,nebyla na setkání v Chodové Plané http://pohranicnik.blogspot.cz/2012/08/setkani-v-pullitrchodovaru-za-cenu-osmi.html propagovat politiku své partaje,ale byla pozvána KČP, neboť se veřejně zastává pohraničníků. Obdobně se senátor P.Sobotka zastává Mašínů.


Měl jsem potřebu se paní M.Semelové recipročně zastat,neboť se stala terčem nevybíravých útoků v rubrice Komentáře. Stejně tak bych se zastal i kohokoliv jiného.

Tak či onak, weblog POHRANIČNÍK se bude politice vyhýbat a budu se snažit,aby články zde publikované byly jen v "hraničářském duchu".

Anonymní řekl(a)...

Folfran 21. listopadu 2012 9:12
Na vojně jsem byl a zažil spoustu legrace i dokonce smrt vojáka.
I já mám na co vzpomínat, nejsem nějaký moula, který o vojně slyšel jen z doslechu. Proč mě napadáte jen tak bezdůvodně, že nemám na co vzpomínat? Ty exoty jste vzal kde? Vaše reakce je vaše vizitka.

Pane Nagovský, nebyl jsem pohraničník, i když jsem v dotazníku brance o tu službu jsem měl zájem. Tudíž na váš sraz, který vám dost závidím, bohužel nepatřím.
Ty infaltilní urážky vás nejsou hodny.

Já mám rád ty historky od pohraničníků, to, jak jiní překonávali zabezpečení, jak se jim podařilo utéct za kopečky i ty historky, kdy pohraničníci někoho zadrželi.

Politiku nechci probírat, já chci diskutovat o historkách a vzpomínkách vás pohraničníků, které jste na hranicích prožili, bez ideologického zaměření.

Neberte to tady tak smrtelně vážně ....

Anonymní řekl(a)...

To Folfran: Klidně na sraz přijďte, ten není jen pro pohraničníky, ale i sympatizanty a příznivce vojenské historie. Lepší deset lidí, kteří nám fandí, než jeden, který se za službu u PS stydí. A příhod uslyšíte... No a k tomu rýpání tady na blogu: Co bych si tak asi jiného měl dělat z názorů člověka, kterého neznám a který skryt v anonymitě sítě prudí? Francouz by řekl: merde. Třeba je to zrovna takový ten Tolja Nečas, který by se při změně poměrů jak mávnutím kouzelného proutku začal projevovat jako ryzí a nikdy nepomýlený bolševik i s patřičným rodokmenem. Ono si hodně lidí anonymně rádo čistí své vlastní svědomí. Z.N.

Anonymní řekl(a)...

exoty jsem vzal tady
Anonymní řekl(a)...

Jestli ono to nebude tím, že spousta lidí, stejně jako já, nevěří svým očím a musí se přesvědčit, že ještě existují exoti, kteří s láskou a slzou v oku vzpomínají na službu v PS a ještě si myslí, že to bylo něco správného a hrdinného.

20. listopadu 2012 11:27
Folfran

Anonymní řekl(a)...

Asi by to chtělo upgrade, nezobrazují se tu obrázky a některé linky jsou nefunkcni

Pohranicnik řekl(a)...

S tím nic nenadělám, je to technický problém na straně Blogger.com, jenž patří pod americký Google.
A pak, už mě dělat weblog Pohraničník netěší, nemám už žádnou motivaci a tak jej asi ukončím.

Anonymní řekl(a)...

Prosím nekončit!! Takový suprový web by bylo škloda zrušit.

Sláb je jenom ten, kdo ztratil v sebe víru
a malý jen ten, kdo má jen malý cíl!

Pohranicnik řekl(a)...

Mazat, vypínat weblog Pohraničník rozhodně nechci. Jenom, tak nějak mě už nebaví ho psát. Možná je to jen nějaká chvilková slabost, v souvislosti s tím, co se kolem nás děje, v čem žijeme. Tak či onak, děkuji za slova podpory :-)